Vidi više Demofesta i osvoji tri Huawei P20 telefona

Kompanija Huawei je kao dugogodišnji prijatelj i ove godine uz najveći festival demo bendova u regiji, a model Huawei P20 je zvanični telefon 11. Demofesta.

Kako bi se posjetioci Demofesta uvjerili da P20 serija donosi najbolje iskustvo mobilne fotografije ikada, Huawei će sa svojim novim modelima biti pristutan tokom održavanja festivala.Iznenađenje ove godine je da će svi koji budu na Kastelu tokom tri festivalske večeri, moći ne samo isprobati P20 u Huawei kutku, već biti u prilici da osvoje jedan od čak tri uređaja.

Huawei i Demofest pozivaju sve posjetioce da objektivom svog mobilnog telefona pokažu kako oni vide 11. izdanje Demofesta i zabilježe najbolje trenutke festivala.

Svi koji od 19. do 21. jula postave fotografiju sa Demofesta na svom otključanom Instagram profilu uz obavezne heštegove #seemoreDemofest #Demofest11 i #HuaweiP20 mogu da učestvuju u ovom foto-konkursu. Tri fotografije u okviru foto-konkursa „Vidi više Demofesta uz Huawei P20” sa najvećim brojem lajkova osvojiće jedan od tri fantastična Huawei uređaja.

  1. Huawei P20,
  2.  Huawei P20 lite + Huawei Tripod Selfie Stick,
  3.  Huawei P20 lite.

Foto-konkurs se završava u nedjelju, 22. jula, u 12.00 časova, nakon čega će biti proglašene pobjedničke fotografije na zvaničnom Demofest Instagram profilu i Facebook stranici.

U Huawei-ju poručuju da pokrenete maštu, dobro se zabavite i fotografišete sve što vam se učini “demofantastičnim”.

Prethodni članakNaredni članak