Reci mi šta slušaš, reći ću ti ko si

Ljubitelji sjajne muzike i buduće muzičke zvijezde ovih dana praznuju, jer je u toku 10. jubilarni festival demo bendova Demofest. Svoju stvaralačku strast i ove godine će u Banjaluci predstaviti 50 demo bendova iz regiona, a uz njih će u revijalnom dijelu programa stajati već potvrđena svjetska i regionalna muzička imena.

I ove godine, kao i svih devet prethodnih, kroz sponzorstvo festivala, ali i dodatne nagrade i sadržaje, kompanija m:tel pruža prijateljsku podršku i vjetar u leđa mladim kreativcima i demo bendovima koji će svoje prve muzičke korake učiniti možda baš na Demofest bini.

Iz m:tel-a ističu da nisu imali nikakvu dilemu da li da podrže festival koji je izrastao u respektabilan muzički događaj u kome uživa sve brojnija festivalska publika i koji je već sada izuzetno pozicioniran na evropskoj festivalskoj mapi.

A svi oni koji nisu u prilici da ovih dana budu u Banjaluci, svoj muzički ukus mogu da grade slušajući jedan od muzičkih kanala u okviru bogate m:tel Open IPTV ponude.

Raznolika muzička Open ponuda će ispuniti želje ljubitelja najrazličitijih muzičkih žanrova, a neki od kanala koje izdvajamo svakako su MTV Adria, MTV HITS, VH1, MTS, kanal klasične i jazz muzike Mezzo, niz muzičkih PINK kanala i brojni drugi.

Kompletnu m:tel Open muzičku ponudu pogjedajte ovdje  i odaberite samo svoj muzički lijek za dušu.

Imate prijatelje!

Prethodni članakNaredni članak