Jack Daniel’s gitara za najboljeg gitaristu na devetom Demofestu

Vodeći se principima gospodina Jacka da vrhunski viski ide uz vrhunsku muziku i dobar provod, Jack Daniel’s će i ove godine biti dio najvećeg regionalnog festivala, Demofesta.

Kako je poznato, legendarni Jack Daniel’s usko je vezan za rock scenu širom svijeta, ali i da je brend čija je misija podržavati mlade bendove. Tako će biti i treću godinu zaredom, gdje će brendirana Jack Daniel’s električna gitara biti dodijeljena najboljem gitaristi festivala.

Ante i LukaProšle godine za najboljeg virtuoza na gitari proglašen je Ante Puharić, gitarista benda ‘Rezerve’ iz Hrvatske. Raspitali smo se kako njegove izvedbe zvuče godinu dana kasnije, na Jack Daniel’s gitari, međutim on nam je otkrio da je svoju gitaru poklonio prijatelju Luki koji je dugo vremena želio naučiti svirati ovaj instrument, ali ga nije mogao priuštiti.

“Čast mi je što sam dobio nagradu, iako mislim da nisam bio najbolji gitarista na Demofestu, možda im se svidjela moja košulja pa sam tako pobrao Jack Daniel's simpatije. Ipak, najdraže mi je od svega to što sam tom nagradom, zajedno sa Jack Daniel’som, omogućio Luki da nauči svirati  gitaru, koju je toliko dugo želio. Gitara je u pravim rukama!”, kazao je prošlogodišnji pobjednik.

Svojim izgledom, dobrim društvom i provjerenim receptima zabave, Jack korner će kao i dosada prirediti nezaboravne trenutke na festivalu. U ovom korneru možete odmarati na lazy bagovima i uživati u svim okusima iz Jack Daniel’s porodice pića. Pa će se tu naći standardni viski, viski obogaćen okusom meda, te specijalna mješavina viskija i kole u limenci. Također, ponudu će obogatiti i Vodka Finlandia i Pepe Lopez Tequila. Za sve one koji potaknuti notama Demofesta žele provjeriti svoje muzičke sposobnosti na raspolaganju će biti gitara i još poneko iznenađenje, kako bi festivalska atJack Daniel's gitaramosfera u Jackovom korneru ostala nezaboravna.

 

 Jack Daniel’s destilerija ove godine slavi 150 godina postojanja. U toku je Jack Daniel’s nagradna igra ‘Potraga za bačvom’, globalna potraga za blagom koja će ujediniti prijatelje ovog viskija širom svijeta, a jedna bačva biće sakrivena i u BiH.

Za dodatne informacija o globalnoj nagradnoj igri, ‘Jack Daniel's potraga za bačvom’, pravilima i propisima, te detaljima o lokacijama i datumima, posjetite oficijelnu stranicu i oficijelnu Jack Daniel’s BiH FB stranicu.

Prethodni članakNaredni članak