ZAA ima novi singl, spot i pjevačicu, a uskoro i novi album! (VIDEO)

Kruševačka grupa ZAA predstavila je novi singl pod nazivom “Closer”, kojim najavljuje novi, četvrti studijski album.

“Closer” donosi i prateći video-spot, što je ZAA iskoristio i kao sjajnu priliku da predstavi novu pjevačicu Anđelu Ilić.

Naime, nakon duge i plodne saradnje, grupa ZAA i dotadašnja pjevačica Sanja Vučić odlučili su krajem prošle godine da svako krene svojim putem, bez pravljenja dodatnih i nepotrebnih muzičkih kompromisa.

“ZAA već nekoliko meseci u kruševačkom studiju ‘Košnica’ završava novi studijski album sa Anđelom, kao novom vokalnom solistkinjom, a predstojeći koncertni nastupi posvedočiće o kakvom se prijatnom iznenađenju radi”, navode iz ZAA i dodaju da grupa ove sezone navršava 10 godina postojanja.

Podsjećamo, bend je od samog početka imao veoma intenzivne koncertne aktivnosti po klubovima i festivalima regiona i inostranstva, među kojima su Babel Sound Camp festival na jezeru Balaton u Mađarskoj, Exit festival, Reggae Serbia festival i Trenchtown.

Ipak, jedan nastup se po važnosti izdvaja od navedenih, a u pitanju je banjalučki Demofest, najznačajniji takmičarski festival na prostoru ex-Yu za demo bendove, a čiji je konkurs trenutno u toku. U konkurenciji od preko 300 grupa prijavljenih na konkursu 2009. godine, bend ZAA je osvojio treću nagradu.

Spot za “Closer” možete pogledati u nastavku.

Prethodni članakNaredni članak