Voodoo Mojo i njihove „Gospođe“ o nedostižnim maštarijama

Bluz rok bend iz Banjaluke Voodoo Mojo obradovao je svoje obožavaoce novim singlom i spotom za pjesmu „Gospođe“.

Cijeli spot osmislili su članovi grupe, a zatim ga realizovali uz pomoć ekipe „Boulevard“ produkcije iz Banjaluke, dok je pjesma snimljena u studiju „Digital Boyler“. Pjevač i frontmen benda Aleksandar Kolarov ističe da je spot parodija na ljude koji pokušavaju maštanja pretvoriti u stvarnost, ali i na one koji misle da tu stvarnost zaista žive. Ipak, on nije želio otkriti da li „gospođe“ zaista postoje.

„Stihovi pjesme govore o često nedostižnom snu običnog čovjeka da postigne onu vrstu popularnosti kod žena kakvu imaju samo istinske rok zvijezde. Priča se razvija tako što glavni lik uspijeva da na kratak momenat doživi tu popularnost – u trenucima opijenosti, po njega dolaze ’gospođe sa druge planete’ i odvode ga u samo njemu poznat raj. Na kraju, on se ipak vraća svom ’običnom’ životu, zadovoljan činjenicom da ipak ima kome da se vrati, čak i poslije ovakve avanture. Tekst prenosi i poruku da svaki čovjek treba da cijeni ono što trenutno ima, a da nedostižne maštarije u mašti i ostanu“, govori Kolarov.

Bend Voodoo Mojo čine Aleksandar Kolarov (vokal), Srđan Lakić (gitara), Mihailo Savić (bas gitara) i Velemir Dušanić (bubanj), čiji rad možete pratiti putem njihove Facebook stranice. Radi se o dvostrukim učesnicima Demofesta, koji su se 2014. godine plasirali u takmičarski program, dok su naredne, 2015. godine dospjeli u finale.

U nastavku obavezno pogledajte „Gospođe“:

Prethodni članakNaredni članak