“U potrazi za bijelim zecom”: Krešo i Kisele kiše vam poklanjuju novi album!

Sastav Krešo i Kisele kiše objavio je novi album pod nazivom “U potrazi za bijelim zecom”, a treće studijsko izdanje nekadašnjih takmičara Demofesta snimljeno u studiju HRT-a, izašlo je pod etiketom Fat Brek.

Klikom na omot besplatno preuzmite album
Klikom na omot besplatno preuzmite album

Album, koji je najavljen video-singlom “Veseli stroj”, sadrži 16 autorskih pjesama i obradu kompozicije “Ti si moj hit” Grupe 777. Za miks i mastering albuma, bio je zadužen Dražen Gavrilović iz zagrebačkog Pod.room studija, dok su ilustracije za omot albuma djelo ruku nagrađivanih umjetnica Agate i Apolonije Lučić.

Inače, Krešo i Kisele kiše spada među aktivnije bendove na hrvatskoj alternativnoj sceni sa preko 100 odsviranih koncerata i festivala, kako u Hrvatskoj odakle dolaze, tako i u inostranstvu.

Bend je imao priliku da dijeli binu sa veličinama kao što su Marky Ramone, Hladno pivo, Let3 i mnogim drugim bendovima, a brojne pozitivne kritike na prva dva albuma, samo su neka priznanja kvaliteta benda.

Momci uskoro planiraju promociju novog albuma po Hrvatskoj i okolnim zemljama, a datume nadolazećih koncerata, kao i ostale novosti, možete pratiti na službenoj Facebook stranici benda.

Prethodni članakNaredni članak