„Tri kapljice“ objavile novi singl i spot „Jaka“

Novosađanke okupljene u ženski punk rock bend „Tri kapljice“ objavile su novi singl „Jaka“, koji prati energičan spot.

Drugi po redu singl najavljuje album prvenac, koji će uskoro biti objavljen za izdavačku kuću Lampshade Media. Nova pjesma je snimana i producirana u studiju Do Re Mi, dok je iza video-spota stajala ekipa Illegal Production-a.

Pred sam kraj prošle godine bend se predstavio debitantskim singlom i spotom za pjesmu „Hajde“, koji ih je pozicionirao na vrh regionalnih top lista.

Podsjetimo, grupa se kao trojac okupila 2007. godine, da bi se vremenom broj članica udvostručio, nakon čega je uslijedila petogodišnja pauza. Ipak, 2015. godine su se ponovo okupile u originalnoj tročlanoj postavci, od kada nižu brojne svirke i pojavljuju se u emisijama koje predstavljaju demo bendove.

„Tri kapljice“ bile su učesnice devetog Demofesta i nakon nastupa u okviru druge polufinalne večeri izborile mjesto među 16 finalista najvećeg regionalnog festivala demo bendova. Punk trio iz Novog Sada ujedno je bio jedini potpuno ženski bend na Demofest bini, koji je svojim žestokim ritmom oduševio publiku na banjalučkom Kastelu.

Pred vojvođanskim punkericama je ljetnji period ispunjen brojnim koncertnim aktivnostima, pa će publika koju su osvojili svojom svirkom, uskoro biti u prilici da uživa u njihovim nastupima širom Srbije.

U nastavku možete poslušati novi singl i pogledati spot „Jaka“.

Prethodni članakNaredni članak