Spot “Ono što te neće” najavljuje novi albuma benda Artan Lili

Sastav Artan Lili predstavio je spot za novu pjesmu “Ono što te neće”, koja će se naći na drugom studijskom izdanju ovog beogradskog benda.

Spot je istovremeno i najava koncerta, koji će biti održan 19. marta u Domu omladine Beograda, ali i najava novog albuma. Pjesme sa nadolazećeg albuma će biti sukcesivno objavljivane, što je matrica koja se pokazala izuzetno uspješnom kada je u pitanju prvi album grupe, te ne čudi što će Artan Lili nastaviti da se drži ovog pristupa.

“Od srca se zahvaljujemo svima na iskazanom entuzijazmu bez kojeg, kao i obično, ne bi bilo ničega”, kazao je kratko Bojan Slačala, vokal i basista benda.

Inače, numera “Ono što te neće” je snimljena je u studiju “O”, a njenu produkciju potpisuje Goran Crevar iz studija “Digimedia”. Video spot za novi singl snimljen je u režiji Staše Tomića, a realizovan u saradnji sa kompanijom za razvoj video igara “Eipix” iz Novog Sada, koja je podržala kreiranje savremenog vizuelnog imidža grupe. ​Ostvarena je saradnja i sa vizuelnim umjetnikom Izvanrednim Bobom​,​ uz podršku Miloša Gojkovića iz studija “Gojko”.

Kada je koncert u pitanju, Artan Lili pripremaju specijalni audio-vizuelni šou uz ​VJ pratnju Izvanrednog Boba, a kao podrška nastupiće i grupa Crvi.

Podsjetimo, posjetioci Demofesta su Artan Lili gledali i slušali u finalu sedmog izdanja banjalučkog festivala.

Prethodni članakNaredni članak