Spot “Ono što te neće” najavljuje novi albuma benda Artan Lili

Foto: Miloš Gojković

Sastav Artan Lili predstavio je spot za novu pjesmu “Ono što te neće”, koja će se naći na drugom studijskom izdanju ovog beogradskog benda.

Spot je istovremeno i najava koncerta, koji će biti održan 19. marta u Domu omladine Beograda, ali i najava novog albuma. Pjesme sa nadolazećeg albuma će biti sukcesivno objavljivane, što je matrica koja se pokazala izuzetno uspješnom kada je u pitanju prvi album grupe, te ne čudi što će Artan Lili nastaviti da se drži ovog pristupa.

“Od srca se zahvaljujemo svima na iskazanom entuzijazmu bez kojeg, kao i obično, ne bi bilo ničega”, kazao je kratko Bojan Slačala, vokal i basista benda.

Inače, numera “Ono što te neće” je snimljena je u studiju “O”, a njenu produkciju potpisuje Goran Crevar iz studija “Digimedia”. Video spot za novi singl snimljen je u režiji Staše Tomića, a realizovan u saradnji sa kompanijom za razvoj video igara “Eipix” iz Novog Sada, koja je podržala kreiranje savremenog vizuelnog imidža grupe. ​Ostvarena je saradnja i sa vizuelnim umjetnikom Izvanrednim Bobom​,​ uz podršku Miloša Gojkovića iz studija “Gojko”.

Kada je koncert u pitanju, Artan Lili pripremaju specijalni audio-vizuelni šou uz ​VJ pratnju Izvanrednog Boba, a kao podrška nastupiće i grupa Crvi.

Podsjetimo, posjetioci Demofesta su Artan Lili gledali i slušali u finalu sedmog izdanja banjalučkog festivala.

Prethodni članakNaredni članak