Sljedeće godine na Demofestu nastupa zet sestrine ćerke Tine Tarner!

Kao što je poznato, misija najpoznatijeg festivala za demo bendove u Evropi, a i šire, pored afirmacije mladih bendova jeste i promocija rodbine velikih svjetskih, muzičkih imena, kao i onih čije je vrijeme već odavno prošlo.

Iz izvora bliskih organizatoru načuli smo da se od ove prakse neće odstupati ni naredne godine, a razlika je u tome što se razmišlja o angažovanju promotera festivala kako se to radi svugdje u svijetu, a ime o kome se priča jeste Elena, ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, koja bi se savršeno uklopila u tematiku cijele priče.

“U Demofestu su svjesni kako postoje sjajni, talentovani muzičari koji nikako ne mogu da izađu iz sjene svojih poznatijih rođaka i zato su oni odlučili da isprave tu nepravdu i porade na njihovoj promociji”, rekao nam je isti izvor koji je insistirao na tome da ostane anoniman.

On je naglasio i da će se Demofest narednih godina truditi da dovede što više starih, skoro zaboravljenih muzičara, a mi ne sumnjamo da će nam svi oni priuštiti neviđeni spektakl. Unaprijed se radujemo.

Izvor: 50 nijansi pive

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

Prethodni članakNaredni članak