Saradnja banjalučkih muzičara: Vanja Mišić, Brutal Protest i Stefan Maestro vas vode u “Disneyend”

 

Banjalučki muzičari nastavljaju sa međusobnom saradnjom, a ovoga puta uspješna mlada pjevačica Vanja Mišić, reperi Brutal Protest i Stefan Maestro donose nam numeru “Disneyend”.

Očekivano, momci su bili zaduženi za “bacanje” rima u strofama, dok je refren obojen Vanjinim prepoznatljivim vokalom. Za numeru je snimljen i prateći video-spot, a najveći dio posla uradio je Željko Žilić Žila iz Brutal Protesta, koji potpisuje montažu i postprodukciju, dok mu je u radu sa kamerom pomogao Tihomir Stanić. Žila takođe stoji iza produkcije i masteringa same pjesme, dok je aranžman napravio zajedno sa Petrom Runjaićem, kolegom iz benda.

stefan-maestro-brutal-protest
Stefan Maestro i Brutal Protest

“Disneyend” je sniman u studijima Rusted Sound i PSSST, a za to je bio zadužen – pogađate – Žila, te još jedan njegov kolega – saksofonista Danijel Karalić Deni.

“Saradnja se desila na Stefanov poziv i iz nje je izašla jedna priča kojom sam baš zadovoljna. Vidim i čujem sjajne reakcije na pjesmu i spot što je svakako potvrda da smo uradili nešto dobro”, kaže Vanja i dodaje da sa bendom trenutno radi na novoj pjesmi koja nosi naziv ”Poslije ljubavi”, promoviše svoju sada već hit numeru”Prstima” na hrvatskom tržištu te smišlja sa porodicom novi spot.

“Našla sam čak i glumca, tako da se jaaaaako radujem realizaciji istog”, dodaje ona.

Podsjećamo, Vanja je nastupala na petom izdanju Demofesta 2012. godine sa tadašnjim sastavom Vanja The Frog, dok je Brutal protest dvije godine kasnije dobio nagradu Demofesta za najperspektivniji banjalučki bend.

Video-spot “Disneyend” je našao svoje mjesto i na popularnoj MTV top listi “Domaćica”, pa ukoliko želite glasati za banjalučku ekipu to možete učiniti ovdje.

Prethodni članakNaredni članak