Rezerve objavile spot „Ne voli, ne voli“: Vampiri, manekenke i ljubav na jednom mjestu

Rezerve iz Makarske obilježile su prošlogodišnji Demofest fantastičnim nastupom i osvojenim drugim mjestom. Sada je ovaj sastav ponovo aktuelan zahvaljujući novom spotu za singl „Ne voli, ne voli“, kojim potvrđuju da je njihov visoki plasman bio sasvim zaslužen.

Spot prepričava nesvakidašnju ljubavnu priču između vampira i smrtnice, iza čije režije stoji Milan Latković, poznat i po radu na spotovima za splitske Dječake. Pored kvalitetnog zvuka i sadržajne radnje, pažnju privlači i Kristina Šalinović, svjetski poznata ljepotica koja se pojavljuje kao jedna od akterki ove horor-romanse.

„Radi se o emotivnoj konverzaciji koja se odvija između ‘smrtnice’ Kristine Šalinović i vampirskog lorda, našeg pjevača Šime Lalića. On je biće koje je vječno, navikao je da ima sve moći ovoga svijeta, no ljubav je primoran ostvariti na način kao i oni koji su obični“, istakao je Mateo Perković, basista Rezervi.

Poznata manekenka je takođe iz Makarske, pa je u pitanju lokalna kolaboracija na svjetskom nivou. Lagani tonovi sa retro prizvukom, ukomponovani u zanimljivu video-priču čine ovaj singl lako prepoznatljivim i drugačijim od ustaljenih muzičkih sadržaja.

Pogledajte i poslušajte kako zvuči i izgleda domaći rock ‘n’ roll „za zločeste dječake“.

Prethodni članakNaredni članak