Rezerve i jedna od najljepših svjetskih ljepotica u novom spotu

Makarski rock ‘n’ roll bend Rezerve, drugoplasirani na prošlogodišnjem Demofestu, najavljuje novi spot za pjesmu “Ne voli, ne voli”. Pored kvaliteta zvuka, pažnju šire publike će privući i Kristina Šalinović, jedna od najtraženijih svjetskih manekenki, koja igra glavnu ulogu u ovoj video-priči.

Iako još uvijek nije ugledao svjetlost dana, članovi benda ne kriju oduševljenje novim spotom. Najavljeni video, u režiji Milana Latkovića, poznatog i po radu na spotovima za splitske Dječake, obuhvata jednu “romantičnu vampirsku priču“.

„Radi se o emotivnoj konverzaciji koja se odvija između ‘smrtnice’ Kristine Šalinović i vampirskog lorda, našeg pjevača Šime Lalića. On je biće koje je vječno, navikao je da ima sve moći ovoga svijeta, no ljubav je primoran ostvariti na način kao i oni koji su obični“, ističe Mateo Perković, basista benda.

Poznata manekenka, koja je uvrštena u listu 50 najtraženijih svjetskih ljepotica i čije je lice krasilo naslovnicu Vogue-a, svojim učešćem je pokazala bezrezervnu podršku bendu. S obzirom na to da Kristina takođe dolazi iz Makarske, ne iznenađuje činjenica da joj je prvo pojavljivanje baš u ovom spotu.

“Rezerve su genijalne, a njihovu glazbu čak sam počela slušati i u slobodno vrijeme, što zapravo ni ne čudi jer i inače volim dobar rock'n'roll, metal i punk“, izjavila je Šalinović.

Iako oformljeni u 2014. godini, Rezerve su se ubrzo pozicionirali na domaćoj muzičkoj sceni svojim prepoznatljivim muzičkim stilom i scenskim nastupom. Za sebe kažu da rade „romantičnu rock ‘n’ roll muziku za zločeste momke i djevojke”. Ovakav spoj im je prošle godine osigurao drugo mjesto na Demofestu.

Prethodni članakNaredni članak