Preuzmite besplatno debi album “Sno Sna” grupe Seine (AUDIO)

Bend Seine, pobjednk devetog izdanja Demofesta, objavio je debitantski album “Sno sna” za Moonlee Records i Vox Project.

Podsjećamo, Seine su kao nagradu za osvojeno prvo mjesto na Demofestu 2016. godine dobili upravo snimanje i produkciju ovog studijskog albuma.

Seine je projekt Ivana Ščapca, čiji počeci sežu u 2007. godinu, mada je pun zalet dobio tek kada je njegov post-pank-nojz bend Vlasta Popić prestao sa radom u 2015. godini. Iako je započet kao kantautorski projekt, Seine se u tom razdoblju razvio u punokrvan bend, gdje Ivana na vokalu i gitari prate Dimitrij Mekotanović Petrović (Vlasta Popić, Radost) na bubnjevima, udaraljkama i pratećim vokalima, te Boško Mijušković (Škrtice, Straight Mickey and the Boyz) na basu, čiju ulogu na koncertima preuzima Ivan Grobenski (Moskau).

Album “Sno sna” donosi atraktivnu kombinaciju “zasanjanog gitarskog razigravanja, psihodeličnih bas linija i minimalističkih bubnjarskih motiva koji se prepliću u pjesme ljubavi i čežnje”.

Ivan Ščapec je prije izlazka Seine albuma u vlastitoj režiji izbacio i digitalno EP izdanje svog solo kantautorskog projekta Eine.

Album možete preslušati i besplatno preuzeti sa BandCamp profila grupe Seine.

Prethodni članakNaredni članak