Postani Demofest Rock Star i osvoji oficijelni telefon festivala – Huawei P9!

Festivalska euforija pred deveto izdanje Demofesta već je zahvatila cijelu regiju, ali prava zabava tek počinje. U susret Demofestu 09, kompanija Huawei i Demofest odlučili su da među pratiocima i posjetiocima festivala pronađu skrivenu rock zvijezdu i poklone joj oficijelni telefon devetog Demofesta – Huawei P9, kreiran u saradnji sa kompanijom Leica!

Poklon br. 1 – Huawei P9

Šta treba da učiniš kako bi postao njegov vlasnik?

  1. Fotografiši se.
  2. Preruši se u poznatu regionalnu ili svjetsku rock zvijezdu i potrudi se da to učiniš što uvjerljivije (koristi kostime, perike, šminku, rekvizite… samo ne Photoshop i druge softvere za digitalnu obradu!).
  3. Fotografiši se ponovo, dok nosiš svoju rock masku.
  4. Obje fotografije, prije i poslije prerušavanja, pošalji u inbox Demofest Facebook stranice.
  5. Uz njih, pošalji i svoje ime, prezime, adresu stanovanja i broj telefona.

Fotografije možeš da šalješ sve do 22. jula u 23.59 časova. Dan kasnije, stručni žiri će odabrati najoriginalniju prijavu, objaviti ko je novi Demofest Rock Star i toj osobi uručiti najvrijedniji poklon – telefon Huawei P9!

Poklon br. 2 – Huawei P9 Lite

Sve prijave će redovno biti postavljane u Facebook foto-album „Postani Demofest Rock Star“, gdje će i Facebook publika moći da odabere svoju zvijezdu, jer fotografija koja do 22. jula u 23.59 časova prikupi najviše lajkova osvaja drugi poklon – telefon Huawei P9 Lite!

Ukoliko prijava sa najviše lajkova bude odabrana za prvu nagradu, druga nagrada će biti dodijeljena autoru prijave koja po broju lajkova bude drugoplasirana.

Poklon br. 3 – TalkBand B2

Kao i svim zvijezdama, i Demofest Rock Star takmičarima biće potrebna prava podrška. Zato će osoba koja ostavi najkreativniji komentar na bilo koju od fotografija iz albuma „Postani Demofest Rock Star“ dobiti treći poklon – narukvicu Huawei TalkBand B2.

Huawei i Demofest dobro znaju da u svakome od nas čuči rock zvijezda. Vrijeme je da to ponovo dokažemo!

Prethodni članakNaredni članak