Portalu „Mondo“ uručena nagrada za najbolji medij

Na prvoj press konferenciji XI Demofesta, održanoj danas, 19. jula, u Kamenoj kući tvrđave Kastel, redakciji portala „Mondo“ je uručena nagrada za najbolji medij.

U ime redakcije, nagradu za dugogodišnje medijsko praćenje festivala, kao i cijele regionalne demo scene, preuzeli su novinar Siniša Stanić i Vedran Ševčuk, bez čijih fotografija bi odveć teško bilo zamisliti Demofest.

„Bez podrške medija, ono što Demofest želi da postigne zaista ne bi bilo moguće. Jer, za afirmisanje demo bendova i stvaranje neke nove regionalne muzičke scene potrebno je da neko želi da posluša sve što Demofest i mladi talenti imaju da kažu. Ove godine, nagrada je pripala portalu mondo.ba, kao redakciji sa najvećim brojem ‘demofestivalnih’ objava, ali smo, svakako, zahvalni svakom mediju koji je sa nama, ne samo na Kastelu, no svih 365 dana u godini“, istakla je Brankica Raković, PR festivala.

Pored nagrade za najbolji medij, na press konferenciji je najavljena i posebna nagrada o kojoj će više riječi biti sutra, kada će Nikola Pejaković Kolja otkriti o čemu se radi.

No, tu nije kraj iznenađenjima.

Ukoliko nemate namjeru da propustite sve novosti XI Demofesta, skinite mobilnu aplikaciju ili samo nastavite da pratite oficijelne profile festivala na društvenim mrežama.

Prethodni članakNaredni članak