Organizmično viđenje apokalipse u spotu za „Kosmos“

Kad smjestite ljubav i patnju među ciklične krugove univerzuma, tad se sve rađa iz praha i na kraju ponovo prah postaje.Ovako bend Organizam opisuje svoju novu pjesmu koja je nedavno zabilježila premijerne minute na YouTube-u.

Bendu je „Kosmos“ jedna od najdražih numera sa debitantskog izdanja, a narednih mjeseci će nastaviti sa predstavljanjem ostatka albuma „Intergalaktički cirkus“. Pjesma je snimana u više studija, a audio produkciju potpisuje Mirko Luković, stari saradnik Organizma.

Spot u potpunosti preslikava atmosferu pjesme, a za to su velikim dijelom zaslužni koreograf Igor Koruga i balerina Anja Nikolić. Radnja je smještena u šumu nadomak Beograda, a zanimljive kadrove je uhvatio Srđan Srđenović.

Ovaj beogradski bend je nastao 2011. godine, a Demofest publici su zapeli za uho 2014. godine, kada su se predstavili kao jedna od najtalentovanijih demo grupa u regiji.

Novosti u vezi sa izdanjima i nastupima benda Organizam možete pratiti na njihovoj Facebook stranici. Konkurs za učesnike takmičarskog programa jubilarnog 10. Demofesta je otvoren do 15. marta.

Prethodni članakNaredni članak