Novo izdanje iz Aurorine kuhinje

Banjalučki bend Aurora, nekadašnji učesnici Demofesta, objavili su novi singl.

Pjesma „Novi dan“, objavljena u sklopu albuma „Nisi sam“, dobila je svoj video-spot. „Život brzo prolazi, ne daj da te porazi“, dio je njenog teksta. Bend pjeva o prolaznosti života i želi ohrabriti ljude da uzmu stvar u svoje ruke i krenu u novi dan.  Za vizuelni identitet pjesme bio je zadužen produkcijski tim Mania koji je predstavio Auroru i njihov muzički opus na najbolji način.

Album je sniman live u Velikoj sali Kulturnog centra Gradiška, a na istom mjestu je snimljen i spot za prvi singl „Nisi sam“ sa istoimenog albuma. Produkciju, miks i mastering radio je Marko Tica.

Bend Aurora osnovan je 2005. godine. U prethodnom periodu prošao je proces odrastanja i traženja svog zvuka, kao i prave postave. Napokon, 2010. kockice su se složile. Od tada kreću u pronalazak svog mjesta pod suncem. Prije “Novog dana” snimili su četiri video-spota za pjesme “Kula od karata”, “Boginja”, “Zemlja zombija” i “Idemo na more”.

Bili su učesnici prvog Demofesta, a dobitnici su nagrade za najperspektivniji banjalučki bend na petom Demofestu 2012 godine.

Prethodni članakNaredni članak