NORD objavio spot za pjesmu “Killing Me, Killing You”

Pobjednici Demofesta za 2015. godinu, riječki bend NORD, objavili su spot za pjesmu “Killing Me, Killing You“, najavljujući dugo očekivani album “Play Restart“.

Režija i scenario za spot povjereni su Iri Tomić i Johnu Kardumu, a radi se o duetu sa poznatom pjevačicom Enom Jurišić iz Rijeke. “Killing Me, Killing You” svojevrsna je najava za album koji bi zvanično trebalo da izađe 21. aprila, a ekipa grupe NORD kaže da je spot sniman puna 24 sata, i to bez prestanka.

Koncept je takav da se smjenjuju dnevne i noćne scene, koje predstavljaju različite puteve dvoje ljudi koji su donedavno funkcionisali kao jedno. Pjesma je godinu dana čekala na svoje video predstavljanje, i treći je spot kojim se najavljuje novi album.

Od kreativnog benda kakav je NORD nismo očekivali ništa manje nego još jedno pomijeranje granica i opravdavanje titule najboljih, koju im je Demofest dodijelio prije dvije godine. Njihov rad možete pratiti putem zvanične Facebook stranice, gdje svoje pratioce redovno obavještavaju o novitetima iz svoje muzičke radionice.

 

Prethodni članakNaredni članak