Napravite sjajan m:tel Mix: Huawei P10, bonusi i vrijedan poklon!

Huawei P10 je oficijelni telefon ovogodišnjeg, desetog, izdanja Demofesta, a kompanija m:tel, koja je prijatelj festivala, se pobrinula da obezbijedi odličnu ponudu kako bi i vi uživali uz ovaj vrhunski uređaj i opcije koje posjeduje.

Uz Huawei P10 i Moj Mix tarife ovo ljeto stižu odlični bonusi za razgovore i mobilni internet, ali i vrijedan poklon – prenosna baterija sa brzim punjenjem od 10.000 mAh.  

Ako vam treba odličan i moćan novi telefon, sa kamerom koja ima efekat profesionalnog foto-aparata, to je svakako Huawei P10. Radi se o tehnološki izuzetno naprednom uređaju, kreiranom od odličnih materijala, pokretanim vrhunskim softverom, te sa ekskluzivnom dvostrukom optikom.

Sve ovo znači da sada možete imati odličan telefon po kojem će vas prepoznati kao praktičnu osobu istančanog ukusa kada je u pitanju tehnologija, ali i po mudrom izboru tarife.  Moj Mix je upravo to, dobar izbor odnosa cijene, bonusa i uređaja u ponudi. Na primjer, ako ste u Moj MIX Premium tarifi, za 39,60 KM jednokratno, Huawei P10 biće odmah vaš, a ostatak iznosa možete platiti na još 23 rate po 6,89 KM mjesečno.

Ne propustite ovu prijateljsku ponudu, napravite dobar mix i uživajte u ljetu sa svojim novim telefonom! Više informacija možete pronaći na sajtu m:tel-a ili ih dobiti pozivom na besplatan broj telefona 0800 50 000.

Fotkajte, snimajte, šerujte i ovo ljeto!

Prethodni članakNaredni članak