Mnogi Drugi skidaju „Maske”

Nakon uspješne 2016, zagrebački bend Mnogi Drugi započinje i ovu godinu sa puno energije i noviteta. Naime, Mnogi Drugi su u petak izbacili svoj najnoviji singl koji nosi naziv „Maske”.

Ovaj vrhunski bend, koji je bio i finalista na Demofestu prošle godine, je u fazi pripreme svog prvog albuma na kojem će se naći i pomenuti singl. „Maske“ je četvrti autorski singl sa kojim se Mnogi Drugi predstavljaju.

„Dugo smo razmišljali koju ćemo pjesmu odabrati za četvrti singl i nije nam bilo lako odlučiti, no na kraju smo izabrali ‘Maske’. Nekako je najviše odgovarala ovoj siječanjskoj postblagdanskoj depresiji, a super se uklapa kao zatišje pred buru između ‘Čudnog svijeta’, kao trećeg singla, i petog singla kojim planiramo predstaviti dugo sanjani album“, rekli su članovi benda.

Izvrsni singl i oficijalni spot premijerno su predstavjeni u petak na  CMC televiziji-u i na portalu Muzika.hr. Budući hit „Maske“ već ima više od na hiljade pregleda i sigurno će biti omiljeni među publikom pomenutog benda. Spot je snimljen u minamilističkom stilu, te ga posebnim čine animacije koje se pojavljuju totalno neočekivano.

Mnogi Drugi iza sebe imaju uspješnu godinu, pogotovo zbog činjenice da su bili finalisti Demofesta, te pridobili simpatije publike iz cijele regije.

Demofest i ove godine otvara vrata svim zainteresovanim demo bendovima, i to jubilarno, po deseti put. Konkurs za prijavu bendova je otvoren i traje do 15. marta.

Prethodni članakNaredni članak