Media stres u novom spotu ili filmskom ziceru?

Šta mislite ko ste? Šta mislite ko smo bili? Da li je vrijeme isteklo? Ovo su neke od tema kojima se energična četvorka iz Čakoveca rado poigrava, a tome je dokaz i novi video materijal za singl koji je simbolično nazvan End Times. U pitanju je Media stres, prošlogodišnji učesnici Demofesta, koja radi na upotpunjavanju svog EP-a pod nazivom E.V.I.L II (e-Virus Influenced Love).

Na prvo gledanje, video podsjeća na isječak iz nekog od popularnih “apokaliptičnih” filmskih ostvarenja, sa intenzivnom radnjom koja će da vašu pažnju drži zarobljenom do samog kraja. Zasluge za produkciju spota odlaze na adresu Dinka Šimaca i Theikobraz Productions-a. Kao što je jedna od glavnih karakteristika posljednjeg EP-a, i End Time obiluje žestokim zvukom koji objedinjuje post-punk, post-grunge i elemente progresivnog rocka. Na pomenutom EP-u su se našli i singlovi “Nations”, “Right or Wrong”, “Consolation” i “Hope”, čiji naslovi potvrđuju neobičan izbor tematike koju je ovaj bend izabrao za srž svojih prvih materijala.

stres

Svoje muzičke avanture su započeli još 2012. godine, u tročlanom sastavu. Dosadašnjim nastupima su već osvojili publiku u regionu, ali i u Evropi, naročito u Velikoj Britaniji i Francuskoj gdje su imali zapažene svirke. Do sada su objavili tri EP-ja, a Media stres ekipu čine Karlo Komorski (gitara, vokal), Aleksandar Hutinec (bas gitara) i Matej Obadić (bubnjevi, prateći vokal), kojima se odnedavno pridružio i Arian Peharda na gitari.

Demofest publika je imala priliku da se po prvi put susretne sa ovom ekipom na devetom Demofestu. Svi oni koji bi željeli da se nađu na velikoj sceni ovogodišnjeg Demofesta, mogu da se prijave na konkurs koji je otvoren do 15. marta.

Da li je u pitanju spot za pjesmu ili filmski-zicer, procijenite sami u nastavku.

 

Prethodni članakNaredni članak