Low Peak Charlie energično gazi u novu godinu

Slovenački bend i nekadašnji pobjednici Demofesta Low Peak Charlie ovu godinu su započeli u punom sjaju. Naime, 9. februara, objavili su svoj prvi singl sa predstojećeg albuma, koji nosi naziv “Le Roj”.

Tekst i kompoziciju pjesme napisali su upravo članovi ovog benda. Ovaj energični i brzi singl je miksao Robi Mulešić, mastering je radio Gregor Zemljič, a cover art Miloš Mihajlović. BearTracks Recording Studio iz Slovenije je zaslužan za samo snimanje singla.

Low Peak Charlie najavio je dolazak novog albuma za april tekuće godine, a pretpremijeru istog održali su 11. februara u mjestu Sežana.

Ovaj sastav je 2014. godine odnio treću nagradu na Demofestu, a primljenu nagradu su opravdali vrijednim radom i trudom čiji je rezultat upravo i ovaj singl. Low Peak Charlie postoji od 2009. godine, a čine ga Blaž Kocina – bubanj, Andrej Kresevič – vokal, Lovro Velušček – bas i Luka Križman – gitara.

Ako ste i vi sami ljubitelji i kreatori ovakve muzike, onda definitivno treba da se prijavite na 10, jubilarni Demofest! Konkurs za prijavu bendova je otvoren i traje do 15. marta.

Prethodni članakNaredni članak