Ljubičice „Bombonicama“ osvajaju top liste

Bend Ljubičice, nekadašnji takmičari na Demofestu, objavili su nedavno novi video-singl pod nazivom „Bombonice”, i to u saradnji sa Sajsi MC.

Video je objavljen sredinom prošlog mjeseca, a već je prikupio blizu 50.000 pratilaca. Pored toga, veoma brzo se našao u vrhovima mnogih top lista, a trenutno je i broj jedan na regionalnoj MTV listi „Domaćica“.

Spot za pomenuti singl iznenadio je mnoge svojim neobičnim sadržajem i konceptom, a saradnja između ova dva izvođača je podjednako zanimljiva.

„Fatalna Sajsi je u ekstravagantnim Ljubičicama videla predah od bombastičnih nastupa u Guči, svetala i buke Granda. Postmoderne Ljubičice su u silovitoj, sirovoj Sajsi videli beg od avangardnog oblaka koji se nadvija nad njima poput oblaka. Varnice su zasevale na prvi pogled“, izjavili su muzičari.

Ovaj muzički singl je objavljen je pod okriljem beogradske kuće Lampshade Media. Produkcija pjesme obavljena je u pančevačkom studiju „Krokodil“, dok režiju spota potpisuje Nebojša Jokić.

Ljubičice su se takmičile na Demofestu 2012. godine, a tada su svojim neobičnim zvukom i scenskim nastupom privukle pažnju muzičke scene i publike iz cijele regije. Nakon festivala, karijera Ljubičica je išla samo uzlaznom putanjom, pa su i vrhovi top lista samo novi korak na tom putu.

Konkurs za takmičare desetog Demofesta je još uvijek otvoren i traje do 15. marta, a svi zainteresovani demo bendovi prijavu mogu da preuzmu ovdje.

Prethodni članakNaredni članak