Konkurs za deseti Demofest otvoren do 15.marta u ponoć!

Dva mjeseca su brzo prošla i konkurs za demo bendove se približio kraju. Oni koji su već poslali prijavu, vidjeli su da to nije ništa strašno. Pošalješ nam dvije pjesme, fotografiju, prijavni formular i još nekoliko stvarčica i to je to, u razmatranju si da nastupiš sa svojim bendom na velikoj bini Demofesta pred mnogobrojnom publikom iz cijele regije.

Ove godine, kada obilježavamo deset godina postojanja, žurka će biti neviđena, a u takmičarski program ide 50 bendova što povećava šansu vašeg učešća. Svi koji budu odabrani da nastupe na proslavi, sigurno će taj trenutak pamtiti do kraja života, a nije isključeno da im donese i regionalnu slavu, samo ako pametno iskoriste svojih pet minuta.

Zato ne čekaj ni trenutka više, jer konkurs je otvoren još dan i po. Sutra, 15. marta, kad otkuca ponoć konkurs se zatvara, ko se prijavio sviraće, a ko nije odsviralo mu je.

Rezultate konkursa ćemo objaviti u junu, a do tada pratite Demofest na društevnim mrežama i budite u toku sa svim novitetima ovogodišnjeg izdanja festivala.

Prethodni članakNaredni članak