Huti Ota Tre izbacili album prvenac- muzički omaž za Floksija

Garažne svirke su ne tako davne 2012. godine u Zaječaru okupile posebnu ekipu, koja je ovih dana predstavila svoj prvi album. Huti Ota Tre su 10. Februara održali memorijalni koncert, na dan rođenja i u čast preminulog kolege muzičara Branislava Nikolića – Floksija, a tom prilikom su objavili i najavljeni album prvenac.

Album je uslijedio po objavljivanju video-spota za novu pjesmu „Simbolika“, a novi materijal je zaista u velikoj mjeri simboličan i posvećen preminulom Floksiju. Huti Ota Tre su i ovaj put pažljivo kreirali posebnu fuziju rokenrola, hip hopa, panka i fanka, koji se prožimaju kroz sedam numera koje su se našle na albumu prvencu. “Daj da ti dam”, “Ostajte ovde”, “Pionir”, “Garaža”, neke su od pjesama na novom albumu, a koje su predstavljene na memorijalnom koncertu zajedno sa  bendova sa kojima je Floksi sarađivao i družio se.

Za dobar zvuk zaslužni su Bojan Nikić– bas, Nikola Jovanović – bubanj, Mihailo Grbić – gitara i prepoznatljivi vokal iza kojeg stoji Davor Jevtić. Banjalučka publika ih pamti kao jednog od demo bendova koji su izborili mjesto u polufinalu devetog Demofesta.

U nastavku poslušajte pomenuti album, a ukoliko i sami imate muzički materijal vrijedan pažnje, svoje mjesto na sceni desetog Demofesta možete da osigurate popunjavanjem sljedeće prijave.

Prethodni članakNaredni članak