Festivalski paketi za 10. Demofest za publiku iz Srbije, Hrvatske i Slovenije!

Banjalučki Demofest ove godine donosi još jedan novitet, a u pitanju su festivalski paketi za jubilarno izdanje festivala za publiku koja dolazi iz Srbije, Hrvatske i Slovenije!

Demofest će tako posjetiocima iz ove tri zemlje ponuditi pristupačan smještaj i prevoz do Banjaluke, kao i pakete ulaznica za sva tri festivalska dana, za šta je zadužena turistička agencija NOVA iz Banjaluke, u saradnji sa sljedećim agencijama:

Deseti Demofest, najpoznatiji festival demo bendova u jugoistočnoj Evropi, biće održan od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel, koja je smještena u samom srcu grada, na obali rijeke Vrbas, a ovogodišnji line up čine brojne internacionalne i regionalne muzičke zvijezde, kao i 50 demo bendova iz cijele ex-Yu, koji će nastupati na dvije festivalske bine.

U revijalnom programu Demofesta nastupiće Rudimental DJ set, Marky Ramone, Ky-Mani Marley, zatim Freemasons, Funkerman, Dubioza kolektiv, kao i Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz, Projekt Rakija, zatim prošlogodišnji pobjednici Seine, Letarg i Degeneza, dok će za lokalnu podršku biti zaduženi Sopot, Shanghai Street Fight i Važno obavještenje.

Pored večernjeg programa, Demofest je i ove godine spremio dnevne sadržaje tokom sva tri festivalska dana. U dnevnom programu festivala svoje mjesto pronalaze fotografi, slikari, pisci, crtači stripova i grafita, filmski stvaraoci i mnogi drugi umjetnici. Naravno, i ovdje je muzika centralna tema, a organizuju se i brojne radionice, predavanja i muzičke promocije.

Paketi uključuju prevoz do Banjaluke i smještaj za vrijeme trajanja Demofest festivala, kao i komplet ulaznica za sva tri dana festivala.

Sve dodatne informacije možete potražiti na zvaničnom sajtu festivala i zvaničnoj Facebook stranici.

Demofest je postao jedan od najuspješnijih festivala u ovom dijelu Evrope i uvršten je na UNESCO listu projekata od posebnog značaja za povezivanje i razvoj kultura u zemljama Evrope. Takođe, Demofest je 2016. godine nominovan za prestižnu nagradu UK Festival Awards, i to u kategoriji “Best Overseas Festival”, odnosno najbolji festival van Velike Britanije.

Prethodni članakNaredni članak