EoT objavio debitantski album: Spremni za muzički šok?

Kao što smo nedavno najavili, grupa EoT je objavila svoj debitantski album! Materijal nazvan „Defibr ilacija“ donosi baš ono što naziv i naslućuje – snažan zvuk sa mnogo električnog naboja.

Nakon nekoliko najavnih singlova, od kojih je posljednji bila istoimena pjesma, karlovačka trojka je javnosti predstavila i kompletan album. On je objavljen pod okriljem diskografske kuće Spona, a već se nižu pohvale sa svih strana.

Kako i ne bi, kad je u pitanju kolekcija od 10 pjesama koje dobro oslikavaju sve talente EoT trojke. A njih ima napretek. Iako jedinstveni vokal Maje Kolarić dobro nosi i laganije stvari, kao što su „Ostani“ i „Posljednje zbogom“, njen puni potencijal se najbolje vidi u naslovnoj pjesmi, žestokoj „Balkanskoj fiskulturi“ ili „Nepravdi“, koju je uživo čula i publika devetog Demofesta.

Upravo kada se beskompromisno i bučno razračunava sa društvenim anomalijama, učaurenošću rock scene i ljubavnim jadima, EoT je u potpunosti na svom terenu. Tada do izražaja dolazi i sva virtuoznost gitariste Borisa Kolarića, kao i bubnjara Gorana Glavača, pa se ovaj sastav nameće kao jedna od istinskih zvijezda u usponu.

Bend je svoj talenat dokazao i prošlog ljeta u Banjaluci, kada su nastupili u takmičarskom programu i stigli sve do finala, gdje je Maja dobila nagradu „Plavi bas“ za najbolju basistkinju festivala.

„Defibrilaciju“ su premijerno predstavili u matičnom Karlovcu, a sada je svima dostupna i na YouTube-u.

Prethodni članakNaredni članak