Bolesna štenad “prozivaju” poznate muzičare u “Multietničkoj atrakciji”

Beogradski bend Bolesna štenad, takmičar trećeg Demofesta, nedavno je objavio spot za pjesmu “Multietnička atrakcija”, u kojoj se pominju brojni poznati muzičari sa domaće rock scene. Ovi muzičari sada su dobili i svoje animirane verzije po ugledu na junake iz slavnog crtića South Park.

“Multietnička atrakcija” je skinuta sa posljednjeg albuma “Desiće se lepe stvari”, a riječ je o još jednoj numeri benda koja nastala iz lokalnog zezanja, a u njoj se pominju neke od glavnih faca aktuelne rock scene, kao što su Zoran Kostić Cane iz grupe Partibrejkers, Dušan Kojić Koja iz Discipline kičme, Oliver Nektarijević iz KKN-a, Nikola Vranjković

Štaviše neki od pomenutih rokera pojavili su se i na promociji spota, a među njima su bili Osman Ahmed iz “prozvane” grupe Multietnička atrakcija, Nikola Vranjković i Oliver Nektarijević.

Sve o Bolesnoj štenadi možete saznati putem zvaničnog sajta benda, gdje možete besplatno preuzeti oba albuma, a spot za numeru “Multietnička atrakcija” pogledajte u nastavku.

Prethodni članakNaredni članak