Bend Bad Mushrooms objavio video-priču o svakodnevnim „Demonima“

Prošlogodišnji takmičari Demofesta, bend Bad Mushrooms, izbacili su video za svoj singl „Demoni“. Spot je režirao Goran Mandić – Limeniks, a produkciju pjesme su, pored članova benda, radili Igor Milovčić i Marko Tizaj. Zanimljivo je i to da ovaj mladi bend i Lenny Kravitz imaju nešto zajedničko, a to je Bruno Brew Varea, koji je radio mastering za ovu stvar, a svojevremeno je sarađivao i sa čuvenim muzičarem. Muziku potpisuje Jan Tomašević, autor teksta je Goran Odžaklieski, a za aranžman je zaslužan cijeli sastav.

„Priča je to zapravo o svakodnevnim demonima koji nas prate kroz život. Neke ovisnosti poput droge, alkohola, cigareta, pornografije, ili pak neki događaji i osobe iz prošlosti kojih se ne možemo riješiti i stalno nas vuku natrag. Sa druge strane te naše slabosti i nedostaci čine nas ljudima. Da ih nema i da smo bez nedostataka, bili bi neko savršeno uzvišeno biće“, rekao je autor teksta i bubnjar benda, Goran Odžaklieski.

Bend je formiran 2008. godine, a svoje početke su obilježili obradama bendova poput Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep, Bad Company, Whitesnake i mnogih drugih. Nakon brojnih izmjena sastava, nastavili su sa pripremom sopstvenih pjesama, što ih je dovelo do statusa jednog od najboljih mladih bendova u Hrvatskoj.

Dobro upakovan hard rock zvuk im je donio uspjehe na raznim takmičenjima. Banjalučka publika ih je imala priliku upoznati prošle godine na tvrđavi Kastel, u sklopu osmog Demofesta, gdje su nastupili u polufinalu.

Pjesma „Demoni“ snimana je u zagrebačkom Reel Deal studiju, a evo i kako izgleda novi spot.

Prethodni članakNaredni članak