Belleti – ponosni vlasnici nagrade SAE instituta Beograd

Bend Belleti je nastao 2014. godine, a čine ga Lucija Radalj, na basu, zatim Dominik Bačić za bubnjevima, gitarista i vokal Stipe Knežević, te Damian Sutlović zadužen za mikrofon i perkusije.

Iako se nisu plasirali u finale, ovaj fantastični bend je dobio nagradu SAE instituta iz Beograda. SAE institute slovi za najveću edukativnu ustanovu za kreativne medije u svijetu. Uz radiofoničnost, presudnu ulogu u izboru je imao i komercijalni potencijal nastupa, kao i mladalačka energija na sceni.

Bend je često u kreativnim pauzama, jer je bubnjar na studijama brodogradnje u Zagrebu, pa se najčešće prilagođavaju njegovim obavezama. Srećom, svaku priliku koriste za probe i stvaranje novih stvar, a svirke smatraju darom, tako da pokušavaju biti što bolji mogu.

” Što se tiče Demofesta, još uvijek se dojmovi nisu skroz slegli, ali svi smo se složili da je taj nastup bio jedno prekrasno iskustvo. Najbolja organizacija, bez mane, vrlo zanimljiv koncept festivala u kojem su demo bendovi glavne zvijezde, a uz to još puno zanimljivog popratnog sadržaja. Skidamo kapu organizaciji, jer se mislilo na svaki detalj. Bilo je lijepo biti dio svega toga i osjetiti tu atmosferu, uzbuđenje, dobru vibru među ljudima. Potpuno neočekivano smo dobili nagradu SAE instituta, koju shvaćamo kao kompliment, pogotovo zbog činjenice da smo bend koji nije ušao u finale. Hvala Nikoli Jovanoviću na ukazanoj prilici, jer snimati u takvom, vrhunskom studiju i upiti neka nova znanja je stvarno privilegija. Jedva čekamo to novo iskustvo”, otkrili su nam članovi benda.

Dodali su da im je nastup na Demofestu bio posljednji nastup takmičarskog tipa, jer idu dalje svojim putem. Šalju vam pozdrave iz toploga Zadra, a vi njihov rad možete pratiti na Facebook stranici i YouTube kanalu, na kom možete pronaći prvi demo album pod nazivom ”Junak Novog Doba” .

Prethodni članakNaredni članak