Achromatic Attic pjevaju o lažnim ljudima u “Dig It”

Novi singl i prateći spot zagrebačkog benda Achromatic Attic, takmičara šestog Demofesta, nosi naziv “Dig It”, a najavljuje treći EP “Can You Dig It”.

“Pjesma govori o lažnim i prijetvornim ljudima koji nas, kako god bilo, u životu okružuju. Spot je djelo talentiranog mladog umjetnika Roka Crnića. EP ‘Can You Dig It’ će izaći tijekom listopada, a sadrži četiri pjesme. EP je sniman u našem kućnom studiju, a miks i master djelo su, kao i svih godina, našeg producenta Marka Mrakovčića“, kažu iz benda Achromatic Attic.

Podsjećamo, Achromatic Attic je alternative/garage rock bend osnovan 2009. godine, a u trenutnom sastavu svira od aprila 2010. godine. Bend čine Dino Seferović (vokal i ritam gitara), Matej Lagura (prateći vokal i bas), Mislav Martić (solo gitara) te Domagoj Puškarić (prateći vokal i bubnjevi).

Tokom posljednjih šest godina bend je ostvario mnoge uspjehe i zapažene nastupe kako u zemlji tako i u inostranstvu. Bend je do sada objavio dva EP-ja, “Glassy Sweeper” (2013) i “Wondering Why” (2014), a nadolazeći EP zaokružiće planiranu trilogija.

Bend možete pratiti kako na BandCampu, tako i na Facebooku i Twitteru, a spot “Dig It” možete pogledati u nastavku.

 

Prethodni članakNaredni članak